ONS TEAM

Het team van ons administratiekantoor

Dankzij het jonge en dynamische team van RealTime Cijfers weet je zeker dat de boekhouding altijd in vertrouwde en capabele handen is. Ons team heeft werkervaring met de meest complexe administraties. Daarnaast volgen onze professionals ieder jaar diverse fiscale cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste fiscale ontwikkelingen. Bovendien adviseren wij niet alleen bij al jouw administratie en fiscale vragen, maar participeren wij proactief met je mee. Wij ondersteunen je onderneming bij het vinden van kostenbesparingen en sparren mee over de administratie van jouw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat jouw onderneming groeit. 

MAAK KENNIS

ISMET DERIN MSC.

controller / mede-Oprichter

  • 7 jaar werkervaring in de accountancy (Big Four) en financiële sector.
  • Brede werkervaring: van (online) handelsondernemingen en productiebedrijven tot aan zorginstellingen en woningcorporaties.
  • Master Accountancy afgerond op Nyenrode Business Universiteit.

HODAIFA NAFI MSC.

Controller / Mede-Oprichter

  • 7 jaar werkervaring in de overheidssector en bij MKB-bedrijven.
  • Brede werkervaring: van horeca- en productiebedrijven tot aan bouwbedrijven en detacheringsbureaus. 
  • Master Controlling afgerond op Nyenrode Business Universiteit.

Door te zorgen dat de boekhouding goed geregeld is, leg je een solide basis voor jouw onderneming. Je hebt niet meer te maken met de administratieve rompslomp; met een paar klikken op je laptop of app ben je direct op de hoogte van de laatste cijfers binnen je onderneming. Ons team biedt jou de beste ondersteuning om jouw bedrijf naar een hoger plan te tillen. Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.