Over Ons

Op zoek naar een online administratiekantoor dat de administratie van jouw onderneming uit handen neemt? Maak kennis met RealTime Cijfers, dé online boekhouder als het gaat om jouw administratie. Wij verzorgen jouw administratie tot in de puntjes en voeren ook de belastingaangiftes voor je uit. Van advies over subsidie, het vinden van fiscale voordelen tot het uitvoeren van de administratie; ons jonge en dynamische team staat direct voor je klaar.

Door enthousiaste ondernemers te ondersteunen op strategisch gebied, worden zij nog succesvoller en krijgen ze nog meer plezier in het ondernemen. De informatie die daarbij nodig is, ligt verscholen in de administratie. Door samen te werken met ons team vind je de kernpunten die jouw onderneming naar een hoger niveau tillen. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vraag direct een offerte aan.

Visie, Missie & Motto

Waar we voor staan

Ondernemers verdienen een meedenkende boekhouder die helpt om vooruit te kijken. Door Realtime inzicht te geven, kunnen onze klanten tijdig beslissingen nemen en bijsturen.

Visie

Samen groeien met onze klanten o.b.v. Realtime inzicht in de financiële positie

Missie

Onze klanten volledig ontzorgen in het financiële proces, zodat ze zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Motto

Meer dan Cijfers

team

Maak Kennis Met Ons Team

Dankzij het jonge en dynamische team van RealTime Cijfers weet je zeker dat de boekhouding altijd in vertrouwde en capabele handen is. Ons team heeft werkervaring met de meest complexe administraties. Daarnaast volgen onze professionals ieder jaar diverse fiscale cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste fiscale ontwikkelingen. Bovendien adviseren wij niet alleen bij al jouw administratie en fiscale vragen, maar participeren wij proactief met je mee. Wij ondersteunen je onderneming bij het vinden van kostenbesparingen en sparren mee over de administratie van jouw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat jouw onderneming groeit.

ISMET DERIN MSC. Founder & Controller
❯ 7 jaar ervaring in de accountancy (Big Four) en financiële sector.
❯ Brede ervaring: van (online) handelsondernemingen en productiebedrijven tot aan zorginstellingen en woningcorporaties.
❯ Master Accountancy afgerond op Nyenrode Business Universiteit.
HODAIFA NAFI MSC. Founder & Controller
❯ 7 jaar ervaring in de overheidssector en bij MKB-bedrijven.
❯ Brede ervaring: van horeca- en productiebedrijven tot aan bouwbedrijven en detacheringsbureaus.
❯ Master Controlling afgerond op Nyenrode Business Universiteit.

Realtime cijfer ontzorgt al 130+ ondernemingen

Join the family!