Onze Diensten

  • Belastingaangifte
  • Loonadministratie
  • Financieel Advies
  • Maandelijkse Analyse
  • Administratie
  • Facturatie Module

Wij verzorgen de belastingaangiftes

Naast het verzorgen van de online boekhouding, stellen wij ook iedere maand of kwartaal de aangifte omzetbelasting op en versturen we het digitaal naar de Belastingdienst. Ook zorgen wij ervoor dat de aangifte inkomstenbelasting, de VPB aangifte bij een B.V. en de jaarcijfers op orde zijn.

Loonadministratie

Wij bieden tevens de mogelijkheid om de loonadministratie te regelen. Hiermee maak je gebruik van onze actuele kennis en hoef je hier geen aparte administratie voor bij te houden. Bij ons is de loonadministratie goed en veilig geregeld.

Wij geven financieel advies op maat

Dankzij onze ruime ervaring ondersteunen we jouw onderneming met allerlei soorten financieel advies. Wij adviseren over mogelijkheden tot kostenbesparingen, organiseren trainingen of denken mee over de ontwikkeling van jouw bedrijf. Als betrouwbare partner leveren wij snelle en deskundige service met korte lijnen.

Unieke maandelijkse analyse van de kosten en opbrengsten

Wij denken proactief mee. Elke maand voeren wij een analyse uit op de kosten en opbrengsten van jouw bedrijf, om zo tijdig problemen op te sporen. In overleg met jou bespreken we hoe jouw onderneming op basis van deze analyses naar een hoger niveau kan worden getild.

Bekijk je administratie via de handige webtool en app

De werkwijze van RealTime Cijfers is helder en simpel. Wij zorgen dat de administratie op rolletjes verloopt, zodat jij je volledig kunt richten op jouw onderneming. Bovendien heb je 24/7 inzicht in je administratie. Door gebruik te maken van de nieuwste online boekhoudsoftware voor ondernemingen is de administratie van jouw bedrijf veilig, geordend en duidelijk. De unieke combinatie van online administratie voeren samen met persoonlijk contact biedt jou het beste uit twee werelden. Onze deskundigen die jou altijd ondersteuning bieden, samen met een online administratieprogramma dat altijd en overal inzicht geeft in je financiële situatie.

Verstuur eenvoudig facturen met de facturatiemodule

Door middel van de facturatiemodule binnen de online webtool, verzend je op een gemakkelijke wijze verkoopfacturen digitaal naar je cliënten. Wij bieden je ondersteuning bij het creëren van een sjabloon met het bedrijfslogo van jouw onderneming en je gegevens. Een ander voordeel is dat de factuur ook direct in de administratie wordt verwerkt.

Laten we samenwerken

RealTime Cijfers is gespecialiseerd in het verzorgen van de boekhouding voor ZZP´ers, eenmanszaken, VOF´s en B.V.’s. Wij luisteren naar jouw eisen en denken proactief met je mee. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website.